Rubriky
blog

Rețineți însă că prea mult omega-6 poate aggravates sănătatea articulațiilor, mai ales dacă aveți artrită.

Rețineți însă că prea mult omega-6 poate aggravates sănătatea articulațiilor, mai ales dacă aveți artrită.

Dacă doriți să adăugați un supliment, asigurați-vă că această creatură monohidrat (așa). Alte forme au în ele lucruri de care nu aveți nevoie și vor fi mai scumpe.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Uleiul de pește – atât sub formă de alimente întregi, cât și sub formă de suplimente – this one of obicei asociate cu o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea sănătății articulațiilui chiropicul, a functional brain. Dă cum ajută exact?

Înainte de a căuta, să nu amintim că majoritatea beneficiarilor uleiului de pește pot fi urmărit de doi factori: (1) statutul lor of omega-3 acid gras și (2) capacitatea lor de a în prostaglandin, molecular de semnalizare din membrane cell.

4 Benefit uleiului de pește

Adăugarea uleiului de pește în dietă nu va duce neapărat la aceste 4 beneficii, give this from natură să vă ajute dacă vă contribuie of omega-3 și omega-6 dit ditchilibrat în prezent. Veți benefits from addressing raportului de acizi grași omega, mai degrabă decât de luarea de ulei de pește în sine.

Vom acoperi 4 beneficii potențiale consum consumului de ulei de pește. Rețineți însă că majoritatea beneficiarilor pentru sănătate provinces dintr-un ditchilibru îbetween omega-3 and omega-6 cell. Printr-o dietă normală, dețin sau mulțime sau omega-6 (din carne roșie), give foarte puțin omega-3. 

Atunci se poate raporta dintre omega-3 și omega-6 acest dezactivat, din cauza potențialelor probleme. Prin suplimentarea cu uleiuri de pește (care is not necessary for diet your include leaves pește gras), echilibrul din omegas this restabilit și veți începe să se observe câteva dintre beneficiile enumerate mai jos. 

Beneficii pentru creator

Cele două moduri în care uleiul de pește vă poate ajuta creierul acesta prin ajutarea depresiei și a cunoașterii. În ceea ce este privat depresia, supplement it with ulei de pește nu par să aibă give it antidepressant standard. Cu toate acestea, dozele mari de eicosapentaenoic acid (EPA) – unul dintre principalii acizi grași Omega-3 din uleiul de pește – contributions to the maximizarea effectelor antidepressantlor pharmaceutical, îmbunătățind astfel starea de spirit la persoanele preservant care la persoanele preserves nu r. (Acidul docosahexaenoic (DHA) this celălalt acid gras Omega-3 primar găsit în uleiul de pește.)

Un studiu recent sugerează, de asemănare, că este considerat sau îngrijire nootropică sau fundamentată poate spori cunoașterea și memoria. Dovezile indică în special userea uleiului de pește pentru a păstra funcții creierului la vârstnici, menționat prea mult omega-6 – și prea puțin omega-3 – se știe că dăunează sănătos neurologice.

Sănătatea articulațiilor

Uleiul de pește dit folosit în mod obișnuit pentru a îmbunătăți sănătatea articolelor. Cu toate acestea, aceste beneficii nu sunt la fel de bine cercetate ca alte suplimente folosite în mod obișnuit pentru sănătatea articolelor – cum ar fi curcumin sau glucozamină – în popularitatea orașului vânzare. Dacă sunteți sănătos și intenționat să luați ulei de pește pentru sănătatea articolelor, optați pentru doze mai mari. Rețineți însă că prea mult omega-6 poate aggravates sănătatea articulațiilor, mai ales dacă aveți artrită.

Benefit ale sistemului imunitar

Dei s-a suggesrat că suplimentarea cu ulei de pește vă poate spori sistemul imunitar, dovezile din spatula acestui teorii sunt slabe. The fapt, dozele mari de ulei de pește pot face de fapt contrariul. Dacă sunteți predispose the răceli și oboseală, a balance contribution of omega printr-o dietă bună și nutriție pare să fie cel mai bun pariu. 

Sanatatea inimii

Cele mai recente cercetări privind uleiul de pește care protejează sănătatea cardiovasculară pot fi ooze ca fiind „mult mai puțin promițătoare decât se credea odinioară”. Accumulate the first series of studii care au apărut în sprijinul uleiului de pește pentru sănătate inimii ar fi fost prea entuziastă. În general, se acceptă faptul că o cantitate suplimentară de omega-3 (300 miligrame combinate EPA și erogan medicament prospect DHA) este acceptat ca supliment la dieta de protecție, pentru a da lapte mai mult decât suficient.

Continut Asemanator:

(…)(…)

Spui că se va finaliza când vrei să o faci?

Popularitatea suplimentară cu uleiurile de pește este datorată faptului că standard western diet this în traditional mod is great în acizi grași omega-6 (porumb, soia și produce in meat) și săracă în omega-3. Suplimentarea cu ulei de pește a fost privită ca or modalitate simplă și eficientă de a reduce de lajul.

Dacă mâncați sau dietă mediteraneană – cu o mulțime de pește – this posibilitate is of no observation and benefits associated with supplementation with cu ulei de pește, deore diet dvs. goes avea leaves an echilibru sănătos de acizi grași omega-3 față de omega-6. 

Personal care observe în mod obișnuit beneficii după introducerea uleiului de pește în dietă lor la obicei sau dietă bogată în grăsimi, with a contribution of pește puțin sau deloc. Adăugarea de ulei de pește va contribui la reducerea diferențierilor principale restorativ echilibrului the or dietary prea bogată în omega-6 și prea scăzută în omega-3. 

Deci, ce trebuie acest lucru pentru unii dintre noi? Dacă aveți or dietă bine echilibrată și mâncați în mod regulat pește, this posibilitate is a good need să suplimenteze deloc uleiul de pește. The fapt, ar putea fi de fapt mai benefic să înceapă să introducă mai mulți pești grași în dietă înainte de a lua în considerare sau vizita la assarul supplying local.  

Pentru mai multe informații despre nutriție și fitness, consultați blogul de la Examine.com.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Încep să folosesc creatină monohidrat din EAS. Este un bun suplimentar? Chiar funcționează? The ce unele companii spun că monohidratul now funcționează? JohnRăspuns: Bună John,

It gives creatine monohydrate func perionează permițându-vă să efectuați exeri exerciții repetate de intensitate mare pentru or perioadă mai lungă de timp.

Cele mai bune exemple incluse:

– exerciții de antrenament de forță efectuați pentru seturi from 8-12 repeats with mai puțin de 3 minutes de odihnă între seturi

– sprinturi effect time of approximate 30 of secunde sau mai puțin cu mai pu 3in or 3 minutes între repaus

Pentru asta this bună creatine.

Creatine monohydrate at first study of sute, dacă nu chiar de mii de ori, și s-a dovedit a fi eficient pentru protocoalele de antrenament de mai sus.

Cu toate acestea, datorită popularității sale, creatine to devenit or marfă (it is sold cu câțiva dolari per kilogram ca ingredient brut). Și fiecare companie suplimentară vinde un produs creativ (deoarece nimeni nu deținea un brevet exclusiv asupra creatinei) și, prin urmare, au fost inventate form ‘noi’ de creatie pentru a avea mai mult profit, chiar dacă acum există mult (dacă există?) cercetări asupra acestor „noi” creatine. În același timp cu promovarea noilor creatine, multe companii au trebuit, de asemenea, să scoată din gură vechea creatură (fără start justificare, desigur).

Creatine monohydrate simplă funcționează foarte bine pentru majoritatea oamenilor.

Î: Dacă îmi scutur protein și creatine după antrenament înainte de antrenament și le păstrez la frigider, va mai fi în regulă după antrenament?

Răspuns: Da, nu va fi deloc mare lucru.

Creatina se descompune în lichid, dă într-un ritm relativ lent. Ați putea să o lăsați în frigider peste noapte și ați avea în continuare 90% din creatină în băutură, deci n this nevoie să vă stresați.

Atâta timp cât are a like end, vă puteți pune băutura în frigider timp de acum fără nicio problemă.

CBNutrition Forumul de antrenament pentru loserea grăsimilor Pierderea grăsimilor 

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io In 2015, FDA considera grăsimile trans artificiale nesigure din cauza legăturilor lor cu atacurile de cord. Companiile au avut până the 18 June 2018 să remove ingredientul din alimente. Grăsimile trans artificiale au fost folosite de mai bine de 100 de ani – dar începând de luni, manage this liberă de ele.

Grăsimile trans sunt an essential element în cele mai gustoase nedorite de mai bine 100 de ani. Însă luni a marcat sfârșitul ingredientului ca există odinioară, ca urmare a interzicerii de către Administrația pentru Alimente și Medical a grăsimilor trans artificiale din restaurantele Americane și a produselor alimentare din magazinele alimentare.

FDA to consider grăsimile trans nesigure in 2015 și to acord companiilor până the 18 June 2018 să elimine ingredientul.

Flavia Morlachetti / Getty

Înainte de a ne arunca cu capul în ceea ce înseamnă interdicția, iată sau mică lecție despise sunt grăsimile trans – și de ce sunt nesigure.

Ce sunt grăsimile trans?

Grăsimile trans – cunoscute și sub numele de acizi grași trans – sunt a tip de grăsimi nesaturate care se găsesc în alimentator precum prăjiturile, prăjiturile, gogoșile, crusta de plăcintă, frozen pizza și margarine. Cantități mici de grăsimi trans pot fi găsite, de asemenea, în mod natural în carne și produse lactate.

FDA interdiction is applied to trans-artificial grăsimilor, care sunt produse chimic principal adăugarea de hydrogen în uleiul vegetal. (Ai văzut Vreodată „ulei parțial hidrogenat” pe or ingredient list? Acest lucru este grasimile trans.) Grăsimile trans cresc durata de valabilitate a alimentelor ambalate, iar restaurantul loc să-l folosească ca ulei pentru prăjirea adâbuăru prăjirea adâbuăru prăjirea adâbuăru, deoa făirea de adâbuănt prăjirea adâbuă, deoa fe prăjirea adâbuă schimbat atât de des ca alte uleiuri.

The ce au fost interzise grăsimile trans?

Comunitatea medicală is from according to cople citor with grăsimile trans artificiale nu ar trebui consumat deoarece cresc LDL sau colesterolul „rău” și scad HDL sau colesterolul „bun”. Personal care au diete bogate în grăsimi trans sunt mai susceptibile de a avea a cord attack, diabetes sau accident cerebrovascular accident.

In 2015, FDA declar that the cord atacuri mii decese ar putea fi prevenite în fiecare an prin eliminarea uleiurilor parțiale hydrogenate din alimentale procesate.

Shutterstock

Ce presupune interzicerea grăsimilor trans?

După ce FDA a declarat că grăsimile trans nu sunt sigure, acordat companiile alimentare din SUA până la 18 iunie 2018 va elimina uleiurile hidrogenate din produsele lor. Potrivit Asociației Producătorilor de Alimente, companiile au eliminat 98% grasimile trans din provizionarea cu alimente, to the Washington Post report.

Cu toate acestea, unite companii au susținut ca nu au putut să-și reformuleze produsele la timp. Unelor potențiatori de aromă și uleiuri de pulverizare used pentru a unge tigaile de copt li s-a Agreed to supplement a pentru reformulare.

Și, deși produse noi nu pot fi fabricate cu grăsimi trans, articolele cu uleiuri hidrogenate aflate leaves pe rafturile magazinelor pot fi vândute până pot fi eliminate de pe piață, potrivit Washington Post. Cantități sunt atât de mici, cât și experiențe spun că grăsimile trans sunt consider eliminate.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Ieri a fost o zi de călătorie de coșmar.

Am ramas blocat în aeroportul Aspen din cauza unui zbor întârziat. Când am terizat în Denver, a trebuit să mă înnebunesc – și mă refer the MAD! – thirteen from the one capăt la altul al aeroportului.

Slavă Domnului pentru stilul de viață Turbulence Training – l-am carryed with a minute of rezervă – of fapt, am avut chiar și a minute să iau o gustare … vezi mai jos.

Din fericire, ieri a fost o zi liberă la antrenamentului … și acea linie nebună a fost suficient pentru a atinge ținta „silent de viață activ”.

Similarly, am fost bine pregătit … pregătit să avoids mâncarea proastă care s-ar fi putut întâmpla aeroportul. From fapt, iată mesele mele de ieri:

Mic dejun – omletă cu leguminoase – pește la grătar ardei – fructe (pineapple, zmeură, afine, green pepene) – V8

Prânz – Salată de pui la grătar (2 sâni) – jimaca, salsa, fasole neagră, avocado (am înlocuit sauce pentru dressing)

NOTĂ: Prânzul a fost mâncat la a Mexican restaurant. Am spus „nu mulțumesc” chipsuri și sauce. Deci iată, dovadă că poate mânca sănătos atunci când mâncați afară.

Snack la aeroport în timpul întârzierii mele în Aspen – caju crud, măr roșu delicios, migdale crude

Snack la aeroport în timpul transferului meu în Denver – măr, banane, migdale crude

Fără pregătirea și fitness-ul meu, aș fi fost fără noroc și aș fi mâncat mâncând MM (type of arahide, desigur) și sandvișuri vechi și s-ar putea să nu fi făcut legătura mea.

Lecția este să fie întotdeauna pregătită. Pentru a vă ajuta, am o resursă nutrițională excelentă pe care v-o voi oferi mai târziu în această săptămână, care m-a ajutat să-mi scot șase abs.

…give, deocamdată, să nu se concentreze pe pregătirea antrenamentului pentru loses de grăsime. Iată secretele:

1) Trebuie să aveți un plan de antrenament structurat. Dacă nu doriți să înfruntăm acest lucru, se va dovedi pur și simplu să înfruntăm acest lucru în sala de sport pentru un plan.

2) Trebuie să crești intensitatea. Am vorbit with plague or jumătate of duzină de clienți în acest sfârșit de săptămână indiferent de importanță DOPPING cardio-ului normal și a adăugării antrenamentelor la interval pentru a obține mai multe rezultate.